Parhaat PS4 pelit

PS4 konsoolit

Ei ole pakko ostaa uusia PS -pelejä, jos ostaa uuden PS5-pelikonsolin. Monet PS4 pelit soveltuvat pelattavaksi uudellakin pelikonsolilla yhteensopivuuden ansiosta. Toisiin peleihin on myös luotu parannuksia uudelle pelikonsolille, joten tehoista on mahdollista saada enemmän irti.

PS4-pelejä on niin paljon, että pelattavat pelit eivät ihan heti lopu kesken. Tämä aiheuttaa sen, että voi olla vaikea valita juuri itselle sopiva peli. Käymme tässä artikkelissa läpi jotkin suosituimmat PS4 pelit.

Urheilupelit

Parhaiden urheilupelien parissa ei tule aika pitkäksi, vaan urheilulajien kirjossa löytyy.

EA Sports FIFA 22 vie pelihetket aivan toiselle tasolle kiitos upean HyperMotion-tekniikan. Se luo reaaliaikaisen pelikokemuksen, joka on mallinnettu ammattipelaajien avulla. Tämä tekee FIFA 22 otteluista reagoivia, sujuvia sekä uskomattoman realistisentuntuisia. Pelaaja voi luoda oman seuransa ja ansaita palkintoja uudistetussa Volta Football-pelimuodossa.

NBA 2K Playgrounds 2 siivittää katukoriksen ihan seuraavalle tasolle neljän pelaajan verkko-otteluilla, kolmen pisteen kisoilla, nykyisten ja entisten pelaajien kattauksella, uusilla pelikentillä ja muokattavilla otteluilla. Valitse vain oma joukkueesi ja ala pallottelemaan ilman rajoja.

Toiminta- ja seikkailupelit

Näiden pelien parissa voi lähteä joko yksin tai kavereiden kanssa mahtaviin seikkailuihin tuntemattomaan, löytää villejä hahmoja ja pilata pahisten juonet. Jos tämän haluaa viedä seuraavalle tasolle, parhaat PS4 VR pelit tarjoavat käyttäjille mukaansatempaavan pakokeinon todellisuudesta täysin uuteen ja ennekokemattomaan maailmaan.

Sonic Colours palaa entistäkin ehommalla ulkoasulla ja uusilla ominaisuuksilla varustettuna. Voit kiitää Sonicilla kuudessa maailmassa, joissa jokaisessa on omanlaisensa haasteet. Valjasta niiden mahtavat voimat ja koe uusi pelimuoto sekä toiminnalliset parannukset.

Marvel’s Spider Man seikkailussa liikutaan New York Cityn alamaailmassa. Avoimen peliympäristön ansiosta puitteet ovat ihanteelliset ja uusien pukujen ja aseiden tuomat lisämausteet mahdollistavat huikean taistelun oikeuden puolesta.

Battle royale pelit

Battle Royale peleissä viimeksi seisomaan jäävä voittaa ja tämä genre onkin pelien kukkulan kuningas.

Apex Legends on kärkisijoilla battle royale -genressä. Tämä peli sijoittuu Titanfall-universumiin ja se on tiimipohjainen. Tässä räiskinnässä kolmihenkiset tiimit taistelevat muita vastaan keräten varusteita ja yrittäen pysyä hengissä viimeisenä. Apex Legends hahmot ovat uniikkeja ja ulkoisestikin melko personallisia tyyppejä. Tämä peli sopii loistavasti heille, joita tämä genre kiinnostaa ja joiden mielestä Fortniten rakentelu on ihan pilipalihommaa. Ja mikä parasta, tämä peli on myös ilmainen.

Call of Duty: Warzone julkaistiin alun perin Modern Warfaren osana, mutta on sittemmin alkanut elää omaa elämäänsä. Tämä peli on ihan kärkisijoilla parhaat PS4 pelit kisassa Fortniten sekä Player Unknown’s Battlegroundsin kera. Pelialue on erittäin kiinnostava ja tämän vuoksi pelin toiminta onkin kutkuttavan palkitsevaa. Pelissä riittää mielenkiintoisia jippoja ja näiden ansiosta mikään pelikerta ei ole keskenään samanlainen. Jos tämän genren pelit eivät ole oma juttu, voit lukaista Kanuuna.com kokemuksia.

Luovat pelit

Luovien pelien maailmassa edes taivas ei ole rajana, vaan voit rakentaa, muovata, tehdä yhteistyötä ja jakaa sisältöä.

Minecraft aloittaa seikkailusi omasta mielikuvituksestasi. Voit rakentaa mitä ikinä pystyt kuvittelemaan täysin rajattomien resurssien avulla. Tai lähde vaikka massiivisten tutkimusmatkojen pariin Selviytymistilassa tehden matkaa salaperäisten maiden halki suoraan omien äärettömien maailmojesi syövereihin. Matkaa ei tarvitse kuitenkaan tehdä ihan yksin, sillä voit pelata halutessasi jopa seitsemän kaverin kanssa.

Dreams on oikeastaan alusta eikä peli. Dreams mahdollistaa vapauden pelata, luoda ja jakaa maailmoja, pelejä, taideteoksia, musiikkia ja vaikka mitä. Nämä kaikki luodaan Dreamsilla, se tarjoaakin käyttäjilleen valtavan valikoiman erilaisia työkaluja. Vaikka et olisikaan taiteilija, voit silti pelata muiden tekemiä hämmästyttäviä luomuksia.

Lasten pelit

Lapset pelaa pelejä

Suosituimmat PS4 pelit lapsille tarjoaa odotetusti LEGO, sillä toista yhtä ikonista lastenbrändiä ei ole.

LEGO Star Wars: Skywalker Saga pelissä pelaajilla on huikeita hetkiä ja jatkuvaa toimintaa höystettynä LEGO-huumorilla. Peli antaa vapauden hallita satoja hahmoja, aluksia ja ajoneuvoja samalla kun tehdään ainutlaatuista matkaa galaksin halki. Pelaajilla on vapaus matkustaa saumattomasti 23 planeetalle löytäen samalla uusia jännittäviä tehtäviä.

LEGO Harry Potter Collection tarjoaa mahdollisuuden kokea Harry Potter -sarjan taianomaisuus sekä seikkailu Harry Potterin maailmassa. Pelissä nähdään kirjoista ja elokuvista tuttuja paikkoja, tapahtumia sekä hahmoja ja siinä tehdään loitsimista ja luudalla lentämistä. Pelissä yhdistyy hulvaton huumori, vauhdikas toiminta ja sopivasti aivonystyröitä kutkuttavat tehtävät, joissa nokkeluus, luovuus ja reagointikyky tulevat tarpeeseen. Peliä voi pelata yksin tai kaksinpelinä.

Viimeisimmät artikkelit