Onko Super Mario PS4 mahdollinen?

Super Mario PS4

Muistat varmasti Super Marion? Mario oli heti syntyessään hitti, joka saattoi hieman jäädä laadukkaampien pelien varjoon, mutta Mario-pelien myynti ei koskaan tuottanut pettymystä. Itse asiassa pelkkä Mario-hahmo riittää lisäämään myyntiä. Mario on yksinkertainen mutta helposti uudelleenkäytettävä konsepti.

Mario on vain joku random jamppa, mutta hänen suunnittelunsa on tarpeeksi mieleenpainuva. Hän ei ole mikään tavallinen mies, vaan hänellä on viikset ja haalarit! Muistat varmaan ensimmäiset Mario-pelit, jotka sisälsivät omituisia teemoja, järjettömiä lisävoimia, outoja hahmoja ja vihollisia, kuten käveleviä kastanjoita. Nämä tekijät siivittivät Marion menestystä, ja ne olivat niin yksinkertaisia, että niitä voitiin soveltaa mihin tahansa tilanteeseen, kuten vaikkapa kilpa-ajoon tai tennikseen. Mario osaa tehdä vaikka mitä asioita, eikä kukaan kyseenalaista sitä. Se vain toimii.

Oletko kasvanut Mario-pelien parissa ja rakastat niiden mukana tulevaa tarinaa? Ehkä jopa omistit alkuperäisen Nintendon ja rakastuit Marioon. Koska rakastat Mario-pelejä ja maailman suosituin pelikonsoli on PS4, mietit varmasti onko PS4:lle saatavilla Mario Brothersia.

Voiko Mario olla saatavilla PS4:lle?

Marion on luonut Nintendo ja koska Sony ja Nintendo ovat kilpailijoita, Super Mario PS4 peli on todennäköisesti yhtä mahdollista kuin lentävä lehmä. Monesti peli julkaistaan kaikille pelialustoille ja kyseiset yritykset toimivat ulkoisena edustajina eikä erillisenä laitteistokonsolin myyjänä. Nintendo on siis sekä pelien kehittäjä että pelien laitteistoa kasvattava yritys. Tästä syystä Nintendo ei salli kenenkään muun yrityksen pitävän Mario-peliä konsolissaan.

Nintendo ei voi koskaan sallia toisen yrityksen saada etua suosituimmista peleistään. Siksi Mario Brothersia ei ole tällä hetkellä saatavilla millekään muulle alustalle. Jos Nintendo mahdollistaisi pelin myymisen PlayStationille, se ei tarjoaisi vain etuja Sonylle, vaan samalla vaarantuisi myös Nintendo-brändi.

Toinen kriittinen tekijä on näiden kahden tekniikan väliset erot. Vaikka Mario olikin aikansa valtava menestys, ei ole loogista pyörittää tällaisia ​​pelejä nykyaikaisilla korkean prosessoinnin pelikonsolilla, kuten PS4:llä.

Mario Brothersin suosio on maailmanlaajuinen

Suurin osa tämän päivän pelaajista on aloittanut pelimatkansa Mario Brothersin kanssa, sillä peli tarjosi paljon huikeita ominaisuuksia tuolloin, kun muita pelejä ei ollut saatavilla. Mario Brothers -peleissä on monia osia ja ne kaikki ovat Nintendon kehittämiä. Koska Nintendo omistaa tämän pelin oikeudet, se ei saa käyttää tai myydä tätä peliä. Myös nettikasinot nauttivat maailmanlaajuista suosiota.

Monet yritykset myyvät oikeuksiaan muille yrityksille parantaakseen brändiään. Tämän vuoksi on mahdollista pelata samaa peliä useilla eri konsoleilla. Tämä ei kuitenkaan koske Mario Brothersia, josta on tullut valtava menestys Nintendolle. Tämä on ykkössyy, miksi Nintendo suojelee sitä erittäin hyvin. Heillä on tekijänoikeusvaatimuksia pelistä ja kaikesta muustakin Mario Brothersiin liittyvästä. Näiden toimien vuoksi mikään muu peliyhtiö ei voi koskaan hankkia Mario-peliä ilman Nintendon lupaa tai kovia sakkoja. Super Mario PS4 jää siis haaveeksi.

Voiko Mario-pelejä ladata Internetistä?

On olemassa erilaisia tapoja ladata ja pelata Mario Brothersia Internetissä, mutta ne kaikki ovat laittomia, koska Nintendo ei tätä salli. Pelaajat ja hakkerit ovat kehittäneet erilaisia epäeettisiä tapoja käyttää Mario Brothersia PlayStation 4:llä, mutta ne kaikki ovat kyseenalaisia, ja Nintendo voi halutessaan haastaa sinut oikeuteen piratismista ja pelin lataamisesta. On siis suorastaan rikollista pelata Super Mario PS4 peliä.

Nintendon ja Sonyn yhteistyö

Nintendo

Nintendo ja PlayStation kilpailevat toisiaan vastaan. Vuonna 1988 nämä kaksi kuitenkin yrittivät tehdä yhteistyötä, mutta ikävä kyllä he epäonnistuivat monien ongelmien vuoksi. Sony on kehittänyt monia versioita PlayStationista vuosien varrella, kun taas Nintendo on kehittänyt erilaisia konsoleita ja muita pelejä. Netistä löydät kyllä parhaat PS4 pelit, mutta et siis Mario Brothersia.

He eivät ole saaneet luovuttaa oikeuksiaan toisilleen. Siksi molemmat ovat alustariippuvaisia eivätkä ole yhteensopivia. Nintendo harjoittaa liiketoimintaansa myymällä ensin konsolin ja vasta sitten tulee kaikki muu. Liiketoiminnan ylläpitämiseksi Nintendo on kehittänyt Mario Brothersin sekä muita pelejä ainoastaan Nintendo-konsoleille.

Yhteenveto

Vaikka et todennäköisesti koskaan pysty pelaamaan Mario Brothersia PlayStation 4:llä, voit pelata kaikkia Mario-pelejä millä tahansa Nintendo-konsolilla. Nintendo ja Sony ovat kilpailevia yrityksiä, joten et löydä Nintendon ensimmäisen osapuolen tuotetta millään Playstationilla, etkä löydä Sonyn ensimmäisen osapuolen tuotetta mistään Nintendo-järjestelmästä niin kauan kuin Nintendolla ja Sonylla on omat pelikonsolinsa.

Koska Nintendo on Mario-pelien ainoa luoja, he eivät aio julkaista Mario-peliä Playstationille. Joten mikäli toiveissasi siintää Super Mario PS4 peli, ainoa keino päästä pelaamaan on hankkia Nintendo-konsoli.

Viimeisimmät artikkelit